greipstad pistolkubb skytebane


Resultatene fra årets Greven er nå klare.

 

Resultatfilen kan lastes ned HER.

 

Årets stevne hadde spesialpremiering. I stedet for den vanlige premietabellen valgte vi å gi litt oppmerksomhet til ungdomsskyttere. Dette gjorde vi også på det siste stevnet i 2021 hvor en 1/10 ble avsatt til premie fordelt på alle ungdomsskyttere. Den gang vant Even Lien Akre fra Hafrsfjord Pistolklubb 1060 kroner.

I år hadde vi håpet på flere ungdomsskyttere og satte av hele 1/8 til premier til ungdomsskyttere. Siden det i år også kun dukket opp 1 ungdomsskytter, blir det derfor en særdeles pen sum på hele 2755,- som vi med glede sender til Martin Staalesen U14 fra Kristiansand Pistolskyttere. Vi gratulerer! Martin vant også et hørselvern fra Sig Sauer donert av Pedersens Våpenlager.

 

Martin Staalesen fra Kristiansand Pistolskyttere

 

Vi ønsker å takke alle fremmøtte for en herlig dag på Sandrip. Noe kaldt og litt mer vind enn vi er vant med, men en flott dag ble det allikevel. 

Vi vil gjerne presisere, om noen er usikre at Greven er et samarbeid mellom Greipstad Pistolklubb og Vennesla Pistolklubb. Vi i Greipstad PK ønsker å takke våre venner i Vennesla PK for et aldeles glimrende samarbeid.
Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Greipstad Pistolklubb

Postadresse: Fagermoen 11a, 4645 Nodeland

Besøksadresse: Nodelandshallen, Nye Kirkeveg 26, 4645 Nodeland

Kontakt

post@greipstadpistolklubb.no

Innhold © Greipstad Pistolklubb. Webdesign ©2023 av Web Norge