greipstad pistolkubb skytebane


GREVEN 2022 PÅ SANDRIP

 

Det nærmer seg 2 uker til vi skal arrangere feltstevne på Sandrip - det tradisjonsrike Greven er for nye medlemmer et stevne vi arrangerer sammen med Vennesla Pistolklubb og som har vært arrangert tilbake så tidlig som på 80-tallet.

Stevnet skal foregå søndag 24.april med stevnestart kl 09:00 og det skal avvikles DM (distriktsmesterskap) i spesialpistol og spesialrevolver. Før det er det påske så tiden går fort frem til denne datoen.

 

I denne forbindelse trenger vi hjelp til å bemanne standplassene. Vi trenger standplassledere og lappere.

Gi beskjed til Ingunn Engelsen på 9807 7401 eller Jan Olav Furuborg på 9767 3265 om du kan hjelpe til.

 

Det blir vanlig opplegg på dette stevnet, Greipstad PK skal ha påmelding, resultatservice og standplassene 6-10, mens Vennesla PK skal holde kiosk og standplassene 1-5. Som tidligere år kommer vi til å rigge utstyr og løype på fredag 22.april om ettermiddag/kveld, skyte arrangør-stevne på lørdag 23.april og selve stevnet søndag. Vi kommer tilbake til oppmøtested og tid når det nærmer seg.

 

Håper mange kan være med å hjelpe til. Minner om at nybegynnere også selvfølgelig er mer enn velkomne til å delta både som arrangør og deltaker. Nybegynnere får hver separate dag registrert som oppmøte i forbindelse med aktivitetskrav til våpensøknad.

 

 
Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Greipstad Pistolklubb

Postadresse: Fagermoen 11a, 4645 Nodeland

Besøksadresse: Nodelandshallen, Nye Kirkeveg 26, 4645 Nodeland

Kontakt

post@greipstadpistolklubb.no

Innhold © Greipstad Pistolklubb. Webdesign ©2023 av Web Norge