greipstad pistolkubb skytebane


På mandag 23. august blir det sendt ut en spørreundersøkelse til alle klubbens medlemmer. Vi opplyser om det her for at medlemmer ikke skal tro at det er tull/svindel eller spam. Sjekk søppel-mappa om den kan ha havnet der. I avsenderfeltet vil det stå Greipstad Pistolklubb og i emnefeltet vil det stå Spørreundersøkelse fra Greipstad Pistolklubb 2021. Du må ha betalt årets medlemsavgift for å kunne svare. Medlemmer av GPK som også er medlem av en av undergruppene inviteres også til å svare. Medlemmer KUN av undergruppene er ikke i målgruppen for denne undersøkelsen. Mottar du ikke e-posten innen morgenen tirsdag 24/8 så send gjerne en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Det er selvsagt frivillig og svare og dere er også selvsagt anonyme. Har du synspunkter rundt selve undersøkelsen så send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styret ønsker med denne undersøkelsen å kartlegge medlemmers trivsel, ønsker og behov og vi ønsker deres ærlige tilbakemeldinger. Vi ønsker å høre fra både aktive og ikke-aktive medlemmer.

Vi tar i mot besvarelser ut hele september måned og resultatene vil blir kommunisert til medlemmer når de er kartlagt og systematisert i løpet av oktober 2021.

 

Hilsen

Styret
Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Greipstad Pistolklubb

Postadresse: Fagermoen 11a, 4645 Nodeland

Besøksadresse: Nodelandshallen, Nye Kirkeveg 26, 4645 Nodeland

Kontakt

post@greipstadpistolklubb.no

Innhold © Greipstad Pistolklubb. Webdesign ©2023 av Web Norge