greipstad pistolkubb skytebane


På grunn av årets corona-situasjon ble alt av sikkerhetskurs avlyst. Parallelt med planlegging av når vi kan arrangere nytt kurs har vi også arbeidet med et nytt format. Nytt format innebærer å gå fra 1 kveld med 5 timers opplæring til 1 kveld teori og 1 dag praksis med til sammen 8 timers opplæring. Det nye formatet har ingenting med corona-situasjonen å gjøre, men erfaringer vi har fra tidligere kurs og også et ønske om å gi nye skyttere en litt bredere plattform å stå på når dere skal ta fatt på deres nye sport. 

Vi er derfor åpent for påmelding til neste sikkerhetskurs i år som altså holdes TIRSDAG 24/11 OG LØRDAG 28/11. Kurset holdes i Nodelandshallen, på baksiden av gymsalen og nede i kjelleren i klubblokalene. Kurset alene koster 700 kroner.

Kurset starter kl 17:00 på tirsdagen - møt opp i litt god tid. På lørdagen vil alle deltakere bli delt inn i 3 grupper som kommer på avtalt tidspunkt fordelt utover dagen. Vi begynner med første gruppe kl 09:00 og er ferdige med siste gruppe kl 16:00. Fullt oppmøte begge dagene og bestått prøve er påkrevd for å få bestått kurs. Kurset holdes av minst 2 nasjonale dommere i pistol + kanskje 1 eller 2 assistenter med mange års erfaring. Kurset er selvsagt med forbehold om at norske myndigheter tillater denne slags kurs i henhold til anbefalinger fra FHI vedrørende den pågående corona-situasjonen.

Påmeldte deltakere må følge de nasjonale retningslinjer for corona-situasjonen og ikke møte til kurs dersom de bærer på symptomer eller er satt i karantene på grunn av covid-19.

Påmelding til kurs gjøres ved å sende personalia til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kurs for 2021 vil bli annonsert på et senere tidspunkt.
Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Greipstad Pistolklubb

Postadresse: Fagermoen 11a, 4645 Nodeland

Besøksadresse: Nodelandshallen, Nye Kirkeveg 26, 4645 Nodeland

Kontakt

post@greipstadpistolklubb.no

Innhold © Greipstad Pistolklubb. Webdesign ©2023 av Web Norge