Nyheter

  GREIPSTAD PK ARRANGERER NORDISK FELT 2019

  Hei alle!


  Som flere sikkert har fått med seg så har vi i Greipstad PK blitt forespurt - og sagt ja - til å arrangere Nordisk Mesterskap i felt 21.september 2019 på Stemtjønn. Vi holder et vanlig approbert feltstevne dagen etter i samme løype. 

  Det må gjøres en kraftig innsats i løypa for å gjøre den klar. Vi har en plan om 10 enkle standplasser på Stemtjønn hvor 5 nye skal bygges + litt pynting på de som er der fra før. Dette innebærer felling av en god del trær for å frigjøre plass og som skal brukes til bak-dekke på standplassene.

  Vi ser for oss faste dugnader annenhver onsdag og annenhver torsdag i hver uke fremover mot sommeren og så kan de som har anledning komme. 1 person med motorsag holder vanligvis 2-3 personer i arbeid med å bære kvist og løfte stokker på plass.

  Kan vi få en oversikt over hvem som har og kan stille med motorsag på slike dugnader? Eventuelt noen som kan bruke motorsag men som ikke har (i tilfelle vi kan få låne ei).

  Datoer for dugnader blir: 9.mai, 15.mai, 23.mai, 29.mai, 6.juni og 12.juni i første omgang.

  Så håper vi at noen kan møte med godt humør til litt skogsarbeid og helt sikkert litt sosialt med litt kaffi på termosen etc. Det blir lagt ut en påminnelse på Facebook-gruppa dagen før hver dugnad.

  Styret!

  02.05.2019

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper