Nyheter

  Startkort 2018

  Skytterforbundet har kommet med litt informasjon angående årets startkort. Som noen kanskje har opplevd så kan årets startkort inneholde feil. Det er gjerne 2 feil som gjentar seg:

  1. Skyttere som hadde klasseføring i 2017 har mistet sin klasse på årets startkort selv om de ikke har skutt øvelsen gjennom året. Sånn skal det ikke være - en skal ha den klassen videreført inn på startkortet for 2018. Dette skylles en teknisk feil.

  2. Skyttere har ikke fått rett klasse i henhold til opprykk eller nedrykk i løpet av 2017. Her ligger nok noe av feilen i at NSF mangler en del resultater, bl.a mangler de 66 av 268 feltstevner. Men mulig noe av skylden også ligger på teknisk svikt.

  NSF sier de jobber med saken og håper de retter problemene så fort som mulig.

  Dersom du mangler startkortet på Min Idrett, så er kanskje grunnen at du ligger inne i systemet med 2 eller flere ID-numre. Alle tilknyttet en idrett i Norges Idrettsforbund skal kun ha ett ID-nummer uansett hvilken idrett og hvor mange idretter du driver med. Hvis ikke du finner startkortet så prøv først å ringe support på 21029090 og spør om du ligger inne med flere ID-numre. Gjør du det så kan support slå disse sammen til ett nummer og da skal startkortet ditt dukke opp.

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper